CA

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca han fet 36 actuacions causades pel mal temps

Els Bombers de Mallorca han fet 36 actuacions causades pel mal temps

(23/10/2019)

La carretera de Selva a Mancor ha estat tallada al trànsit per un despreniment de pedres sobre la calçada.

Els Bombers de Mallorca han fet 36 actuacions entre dilluns i dimarts, durant la depressió aïllada en nivells alts (DANA) que des de l’inici de setmana afecta Mallorca. La major part de les accions s’han duit a terme a Calvià i Inca, però totes de caràcter lleu.

Les actuacions que s’han fet han estat desset esgotaments d’aigua, catorze tasques de neteja, tres sanejaments d’exteriors i edificis, i dues actuacions per esfondraments.

Així mateix, la carretera de Selva a Mancor (Ma-2114), entre els quilòmetres 0 i 2, ha estat tallada al trànsit entre les 2.45 i les 9.30 del dimecres a causa de la caiguda de pedres sobre la calçada. El trànsit ja torna a estar totalment restablert.

A la carretera que uneix Bunyola amb Orient, la Ma-2100, hi ha trànsit alternatiu a l’altura del quilòmetre 3 pel despreniment d’un mur de pedra. El servei d’emergències de carreteres també ha fet 20 actuacions més a Algaida, Andratx, Bunyola, Calvià, Esporles, Llubí, Llucmajor, Palma, Sóller i Valldemossa per altres despreniments i acumulacions d'aigua.