CA

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca participen en la 9a Trobada de Cossos d’Emergències

Els Bombers de Mallorca participen en la 9a Trobada de Cossos d’Emergències

(20/10/2019)

La presidenta Cladera ha visitat l’estand del cos de bombers acompanyada pel conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom.

Els Bombers de Mallorca han participat a la 9a Trobada de Cossos d’Emergències que s’ha celebrat aquest diumenge a Inca. A la fira, dedicada als col•lectius d’emergències i seguretat, s’ha pogut gaudir de simulacres i d’exhibicions de diferents vehicles, actuals i clàssics.

A la trobada, que s’ha ubicat a la plaça d’Orient, hi ha acudit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, el director insular d’Emergències, Xisco López, i 14 membres del cos de Bombers de Mallorca.

A l’estand dels Bombers de Mallorca hi ha hagut una mostra de vehicles clàssics, on hi havia exposat un vehicle Marigus clàssic, una bomba antiga i material històric divers de bombers. També s’han mostrat vehicles actuals, com una bomba rural pesada, una bomba urbana lleugera, una auto escala i un furgó de salvament específic de rescat de muntanya.

Durant la fira s’ha fet un simulacre d’excarceració d’un vehicle accidentat. També s’ha muntat una tirolina i s’ha exposat un furgó de salvament amb tot l’equipament de rescat de muntanya.

Amb aquesta participació, els Bombers de Mallorca volen acostar a la societat mallorquina les tasques que desenvolupen en les emergències i mostrar els vehicles i els equipaments que hi utilitzen, sense oblidar l’aspecte  preventiu per evitar incendis i accidents a les nostres cases i en la nostra vida quotidiana.