CA

Totes les notícies

24 caporals s'incorporen avui a la plantilla dels Bombers de Mallorca

24 caporals s'incorporen avui a la plantilla dels Bombers de Mallorca

(02/09/2019)

Un total de 24 caporals han pres avui possessió del seu càrrec, en un acte presidit per la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller d‘Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom.

Aquests 24 nous caporals s'incorporen avui a la plantilla del Bombers de Mallorca, gràcies a la  primera promoció interna que s’ha fet al Consell de Mallorca després de disset anys i que permet ampliar el Servei de Bombers.

«Estigueu orgullosos de pertànyer al cos de Bombers de Mallorca i a la institució insular, sou un servei que sempre hi sou, els primers en arribar i per això vos vull donar les gràcies en nom del Consell de Mallorca i el nom de tots els mallorquins», ha apuntat la presidenta Cladera, qui s’ha compromès a apostar per aquest servei públic i continuar el procés de reforçament del cos iniciat la passada legislatura.

La incorporació d’aquests 24 caporals finalitza el procés de promoció interna del Servei de Bombers de Mallorca que, amb aquestes incorporacions i les de 5 sergents el passat mes de febrer, permet dotar el servei d’una estructura piramidal de comandaments més efectiva així com una gestió més eficient de les incidències diàries als vuit parcs existents a l’illa.