CA

Totes les notícies

Avui s’ha iniciat la tercera edició del Curs de capacitació de caporals dels Bombers de Mallorca

Avui s’ha iniciat la tercera edició del Curs de capacitació de caporals dels Bombers de Mallorca

(07/10/2019)

L’objectiu d’aquest curs és formar els bombers que aprovaren la promoció interna de caporals i cobrir sis places vacants del cos.

Avui dilluns ha començat un nou Curs de capacitació de caporals dels Bombers de Mallorca, la tercera edició, organitzat per l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) amb la col•laboració del Consell de Mallorca. L’objectiu d’aquest curs és formar els bombers que aprovaren la promoció interna de caporals, però que no obtingueren plaça. Aquests bombers passaran a formar part d’una borsa de treball amb la qual es té previst cobrir sis places vacants de caporal al cos de Bombers de Mallorca.

Aquesta tercera edició del Curs de capacitació de caporals ofereix 13 places i es divideix en una part teòrica i una part pràctica. Una vegada finalitzada aquesta part, els participants continuaran formant-se al centre de formació integral en emergències de Seganosa, a Vigo, on faran una setmana de pràctiques amb foc real.

Amb aquest curs el Consell de Mallorca continua amb la feina de reforçar el cos de Bombers de Mallorca i de dotar el servei d’una plantilla suficient per atendre les seves necessitats.