CA

Totes les notícies

Avui s’ha iniciat la tercera edició del Curs Bàsic de Bombers

Avui s’ha iniciat la tercera edició del Curs Bàsic de Bombers

(30/09/2019)

L’objectiu d’aquest curs és formar les persones inscrites en la borsa de treball per cobrir 10 places del cos de Bombers de Mallorca

Avui dilluns ha començat un nou Curs Bàsic de Bombers, la tercera edició, organitzat per l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) amb la col•laboració del Consell de Mallorca. L’objectiu d’aquest curs és formar professionals de la borsa de treball de bombers, amb la qual es té previst cobrir 10 places al cos de Bombers de Mallorca. 

Aquesta tercera edició del Curs Bàsic de Bombers ofereix 24 places i es divideix en una part teòrica de 644 hores i una part pràctica. Una vegada finalitzada aquesta part del curs, els participants continuaran amb la formació al centre de formació integral en emergències de Seganosa, a Vigo, on faran una setmana de pràctiques amb foc real.

A continuació, la formació es complementarà amb sessions d’instrucció als parcs del cos de Bombers de Mallorca, amb pràctiques tutelades per membres de la plantilla dels Bombers de Mallorca. Una vegada superada tota la formació, els aspirants ja estaran llestos per cobrir les places.

A l’inici del curs han assistit el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, el director insular d’Emergències, Xisco López, i el director insular de Funció Pública, Pau Morey.

Amb aquest curs el Consell de Mallorca continua amb la feina de reforçar el cos de Bombers de Mallorca i de dotar el servei d’una plantilla suficient per atendre les seves necessitats. En aquest sentit, el proper dilluns 7 d’octubre s’iniciarà un Curs de Caporals també organitzat per l’EBAP amb la col•laboració del Consell.