CA

Totes les notícies

El Consell lamenta l'accident aeri d'avui a Inca i se suma al decret de dol per les víctimes mortals

El Consell lamenta l'accident aeri d'avui a Inca i se suma al decret de dol per les víctimes mortals

(25/08/2019)

La presidenta Catalina Cladera s'ha desplaçat al lloc dels fets, a on han intervingut efectius dels Bombers de Mallorca.

El Consell de Mallorca lamenta l'accident aeri ocorregut avui a Inca i expressa les seves condolences als familiars de les set víctimes mortals del sinistre. L'accident s'ha produït aquest migdia entre un helicòpter en què hi volaven cinc persones i una avioneta ultralleugera amb dos ocupants.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, s'ha desplaçat avui horabaixa, juntament amb el conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, al lloc del sinistre, en el qual han actuat els Bombers de Mallorca des que s'ha donat l'avís de l'accident. En total han intervingut 11 efectius dels parcs de bombers d'Inca i Alcúdia, a més del cap de servei, un tècnic i un sergent.

També han acudit al lloc del fets la presidenta del Govern, Francina Armengol, la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, i el delegat de Govern en funcions, Ramon Morey.

El Consell de Mallorca se suma als tres dies de dol oficial decretats a la Comunitat Autònoma, així com a la convocatòria d'un minut de silenci convocat per demà a les 12h.